Παπαγιαννοπούλου 214, 19400 - Κορωπί

Δευτ- Παρασκ: 8:30πμ - 5:30μμ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική επαφή και τις προτιμήσεις των πελατών μας.
Η ανατροφοδότηση από εσάς μας βοηθάει να κατανοήσουμε πλήρως αυτό που έχετε ανάγκη, να τροποποιήσουμε τα προγράμματα και να διορθώσουμε προβλήματα, ελλείψεις ή μη επιθυμητές ενέργειες, καθώς και να σας κάνουμε προτάσεις για τη μείωση κόστους σας.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Για την Maintenance Master η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε συνάρτηση με την εξαιρετική ποιότητα, αποτελεί πρωταρχικό σκοπό. Για τον λόγο αυτό εμπορεύεται και διαθέτει – χημικά καθαριστικά – υλικά & εξοπλισμό καθαρισμού – μηχανήματα καθαρισμού, καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά!

Όλα τα απορρυνπαντικά μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πληρούν τις προδιαγραφές των ορίων ασφαλείας, σύμφωνα με την οδηγία 91/155 της ΕΟΚ.
Τα προϊόντα μας δεν αναδύουν δυσάρεστες οσμές, δεν είναι επιβλαβή για την υγεία, και δεν προκαλούν φθορές βραχυχρόνια και μακροχρόνια, είτε στις εγκαταστάσεις, ή στον εξοπλισμό των κτιρίων σας.

Επιπλέον, τα προϊόντα μας παρέχονται συσκευασμένα και με τη σύνθεση-διάλυση της εταιρίας παραγωγής τους και συνοδεύονται από δοσομετρητή.
Η διάλυση των προϊόντων καθαρισμού θα είναι σύμφωνη με τις οδηγίες της εταιρίας παρασκευής προϊόντων.
Ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός και τα υλικά καθαρισμού και απολύμανσης θα είναι καινούργια, αμεταχείριστα και κατασκευασμένα με τις σύγχρονες απαιτήσεις, επιστημονικές και λειτουργικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξυπηρέτηση πελατών

Κεντρικά γραφεία

Παπαγιαννοπούλου 214

19400 – Κίτσι-Κορωπί

 211- 4040235

info@maintenancemaster.gr

Get your place cleaned today. Simple, affordable & convenient!