ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική επαφή και τις προτιμήσεις των πελατών μας.
Η ανατροφοδότηση από εσάς μας βοηθάει να κατανοήσουμε πλήρως αυτό που έχετε ανάγκη, να τροποποιήσουμε τα προγράμματα και να διορθώσουμε προβλήματα, ελλείψεις ή μη επιθυμητές ενέργειες, καθώς και να σας κάνουμε προτάσεις για τη μείωση κόστους σας.

HARD SERVICES

Με την Maintenance Master κερδίζετε χρόνο γι’αυτά που για εσάς έχουν σημασία!

Είμαστε πάντα δίπλα σας και αναλαμβάνουμε:

▸Επισκευές ηλεκτρο-μηχανολογικού(Η/Μ) εξοπλισμού
▸Συντήρηση και έλεγχο κλιματιστικών μονάδων
▸Εργασίες έπειτα από εσωτερικές αλλαγές,μετακομίσεις,ανακαινήσεις, και εκδηλώσεις
▸Γυάλισμα και αδιαβροχοποίηση μαρμάρων
▸Παρκετάρισμα δαπέδων
▸Εξάλειψη Graffiti

Η Maintenance Master με εξειδικευμένα συνεργεία και ειδικό εξοπλισμό, παρέχει την υπηρεσία μεταφοράς/αποθήκευσης και καθαρισμού σε επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε διάφορους άλλους τύπους εγκαταστάσεων, διευκολύνοντας και απαλλάσσοντας τον πελάτη από κάθε έννοια.

Με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία

μεταφέρουμε τα είδη της επιχείρησης σας από την αρχική τους θέση στην τελική και εξασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση της εμπειρίας σας.

SOFT SERVICES

Η Maintenance Master εκτός από τον κλάδο του Facility Management δραστηριοποιείται και στον τομέα εμπορίου χονδρικής πώλησης.

Στην εταιρία μας θα βρείτε:

▸Χημικά καθαριστικά

▸Υλικά καθαρισμού

▸Καθαριστικό εξοπλισμό

▸Μηχανήματα καθαρισμού

Καθαρό περιβάλλον σημαίνει υγεία για όλους!!

Γι’αυτό η Maintenance Master εφαρμόζει καινοτόμο οικολογική τεχνολογία.Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμόμεθοδολογία καθαρισμού και εξειδικευμένο προσωπικό, προκειμένου να σας προσφέρουμε λύσεις υψηλών απαιτήσεων στο καθαρισμό κτιριακών εγκαταστάσεων.

Καθαρισμούς μετά από κατασκευές,ανακαινήσεις, μετακομίσεις, εσωτερικές αλλαγές και εκδηλώσεις.

Η Maintenance Master είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο του Facility Management που συμβάλλει στην
οργάνωση και την διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και σας εξασφαλίζει προσωπικό με άριστες ικανότητες.

Χαρακτηρίζονται από σωστή επαγγελματική εμφάνιση, εχεμύθεια, διακριτικότητα, διαθέτουν άριστες γνώσεις διαδικασιών υγιεινής και χρήσης των υλικών, κυρίως δε, προσαρμόζονται με ευελιξία σε απαιτητικές συνθήκες εργασιακής πίεσης.

Η Maintenance Master παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εστίασης αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και τη διανομή εδεσμάτων υψηλής γαστρονομίας απο έμπειρο προσωπικό.

Προσφέρουμε:

Ιδανικές και ποιοτικές πρωτίστως λύσεις με μενού που πάντα ανανεώνονται, ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η ποιότητα των υπηρεσιών, καθώς και προϊόντων που σας προσφέρουμε διασφαλίζονται με συστηματικούς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους (Σύστημα HACCP).

Η Maintenance Master με πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό νοσκομειακών εγκαταστάσεων αναλαμβάνει με υπευθυνότητα να παρέχει στους πελάτες υγειονομικής περίθαλψης μια αξιόπιστη και ασφαλή υπηρεσία, που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

H ευγενική και ευχάριστη παρουσία του προσωπικού της Maintenance Master στον τομέα αυτό θα σας καταπλήξει!

Το ανθρώπινο δυναμικό μας με εχεμύθεια, συνέπεια και εντιμότητα είναι στη διάθεση σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσει, να σας πληροφορήσει και να σας εξασφαλίσει ένα αίσθημα ασφάλειας και άνεσης στους χώρους παραμονής σας.

Με ευαισθησία στις ανάγκες σας, υπομονή, ψυχραιμία και χαμόγελο αντιμετωπίζουμε και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Η παρουσία εντόμων και μικροβίων εκτός από την υποβάθμιση της εικόνας και της αισθητικής, αποτελεί σοβαρό παράγοντα κινδύνου για τη δημόσια υγεία.

Για αυτό το λόγο η Maintenance Master εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης τους, χρησιμοποιώντας υλικά ακίνδυνα για τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον.

Εξασφαλίζει τοπική φροντίδα και άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η τεχνογνωσία και η καινοτόμος τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Maintenance Master σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα διαχείρισης παντός είδους απορριμμάτων προς όφελος της ανθρώπινης υγείας, του κλίματος και της οικονομίας.

AIRCRAFT SERVICES

Η Maintenance Master είναι η μοναδική εταιρία που αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο καθαρισμό των αεροσκαφών.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει:

Εξωτερικό υγρό καθαρισμό αεροπλάνων (Aircraft exterior wet wash, διαθέτοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αυστηρά εξειδικευμένο προσωπικό με μεθολογία καθαρισμού, καθώς και τα κατάλληλα υλικά καθαρισμού. Η Maintenance Master εγγυάται για ένα άρτιο αποτέλεσμα σε μία από τις πιο απαιτητικές υπηρεσίες της.

Η Maintenance Master είναι η μοναδική εταιρία που αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο καθαρισμό των αεροσκαφών.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει:

Εξωτερικό στεγνό καθαρισμό αεροπλάνων (Aircraft exterior dry wash): Το συνεργείο μας τηρώντας τους κανονισμούς του αερολιμένα με προσοχή και άριστο επαγγελματισμό,  αναλαμβάνει τον ειδικό καθαρισμό του κέλυφους του αεροσκάφους με ειδική κρέμα και ειδικά πανιά, πετυχαίνοντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Η παρουσία εντόμων, εκτός από την υποβάθμιση της εικόνας και της αισθητικής, αποτελεί σοβαρό παράγοντα κινδύνου για τη δημόσια υγεία λόγω της μεταφοράς μικροβίων,ιών και παρασίτων.

Για αυτό το λόγο

η Maintenance Master εφαρμόζει

ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης τους, χρησιμοποιώντας υλικά ακίνδυνα για τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον.

Εξασφαλίζει τοπική φροντίδα και άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η Maintenance Master εκτός από τον εξωτερικό καθαρισμό και απολύμανσης/απεντόμωσης αεροσκαφών δραστηριοποιείται και στο γυάλισμα αεροσκαφών.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει:

Γυάλισμα αεροσκαφών: Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και τα κατάλληλα υλικά γυαλίσματος , η Maintenance Master εγγυάται για ένα άρτιο αποτέλεσμα.