Παπαγιαννοπούλου 214, 19400 - Κορωπί

Δευτ- Παρασκ: 8:30πμ - 5:30μμ

Οι αξίες μας είναι απλές και ξεκάθαρες. Φροντίζουμε πάντα να προκαλούμε και να ανταμοίβουμε ο ένας τον άλλον σε σχέση με τις αξίες αυτές.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ποιότητα δεν είναι μια πράξη, είναι συνήθεια’, είπε ο μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης, και η φράση αυτή υποστηρίζεται στον απόλυτο βαθμό από όλους τους ανθρώπους της Maintenance Master.  Και μέσα από την ποιότητα ξεχωρίζουμε! Φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού μας, της συνεχούς εκπαίδευσης που παρέχουμε σε αυτό, καθώς και μέσω ενημέρωσης μας για όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες του κλάδου της δραστηριότητας μας. Ποιότητα είναι αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα για εσάς!

Πιστεύουμε πως η εμπειρία του πελάτη δεν τελειώνει ποτέ! Προτεραιότητα μας είναι η υπόσχεση προς τους πελάτες μας για μια αξέχαστη εμπειρία μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε και με βάση πάντα τις ανάγκες τους. Είναι σημαντικό για εμάς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να πληρούμε στο ακέραιο όλες τις προδιαγραφές, να ξεπερνάμε τις προσδοκίες, αλλά και να συνεισφέρουμε στην επιτυχία σας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Τι αξία έχει ένα χαμόγελο?  Για εμάς τεράστια! Πιστεύουμε ότι το χαμόγελο είναι η πιο κοντινή απόσταση μεταξύ ανθρώπων και επιδιώκουμε να είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας. Αντιλαμβανόμαστε το χαμόγελο ως μια μορφή επικοινωνίας συνυφασμένη με την προσέγγιση των πελατών μας και την επαγγελματική επιτυχία, καθώς είναι το σημείο αναγνώρισης της παρουσίας μας στον πελάτη πριν ακόμη τον πλησιάσουμε οι ίδιοι. Το χαμόγελο είναι ο πιο πολύτιμος αρωγός στις σχέσεις με τους πελάτες μας!

Ειλικρίνεια είναι η αρετή κάποιου να επικοινωνεί και να δρα σύμφωνα με το συναίσθημα, τα πιστεύω, τις σκέψεις και τις επιθυμίες του. Η ειλικρίνεια είναι και η δική μας αρετή, αρχή και αξία στην σχέση με τον πελάτη. Σεβασμός και ειλικρίνεια είναι αξίες αλληλένδετες για εμάς, καθώς και η επένδυση μας στον δρόμο της συνεργασίας. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η ειλικρίνεια είναι η αξία που μας ενώνει αλλά και εκείνο το κομβικό σημείο ώστε να επιτύχουμε στην διατήρηση των μακροχρόνιων σχέσων μαζί τους.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Το Όραμα Μας

Έχοντας πάντα οδηγό τις αξίες που αντιπροσωπεύουμε ως επιχείρηση, στόχος μας και όραμα μας είναι η συνεχής εξέλιξη και πρόοδος στον τομέα δραστηριοποίησης μας, καθώς και η κατάκτηση ηγετικής θέσης στον κλάδο του Facility Management.

 

Σκοπός μας είναι μέσα από την πολυετή πείρα μας να δίνουμε πάντα έμφαση στην εμπειρία του πελάτη

α) σχεδιάζοντας τις σωστές προσφορές για αυτούς

β) παραδίδοντας τις προσφορές αυτές με το να επικεντρώνουμε ολοκληρωτικά την προσοχή μας σε αυτούς, δίνοντας έμφαση στην διαλειτουργική συνεργασία και

γ) αναπτύσσοντας την δυνατότητα της ικανοποίησης των πελατών μας ξανά και ξανά.